Είναι το «Love» ο διάδοχος του Playboy; (30+1 απαντήσεις που βγάζουν μάτια)

Το Love magazine έχει εισβάλλει δυναμικά στις ζωές όλων μας, αφού φιλοξενεί στις σελίδες του, τις πιο σέξι-επώνυμες γυναίκες του πλανήτη! Τα concept των φωτογραφήσεών του είναι συνώνυμα του αισθησιασμού, όπως έκανε και το Playboy, με τη διαφορά ότι δεν είναι φουλ γυμνό, αλλά με μία πιο καλλιτεχνική προσέγγιση του sexy!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι ιθύνοντες του περιοδικού ετοίμασαν το πιο σπαρταριστό «Love Advent 2017», ένα επετειακό ημερολόγιο αγάπης για το 2017, με μότο του, το «Stay Strong»!

Ο μήνας έχει 31 ημέρες, και κάθε μέρα έχει τη διάσημη πρωταγωνίστριά του, που δίνει τον καλύτερό της εαυτό, ή για να ακριβολογούμε, δίνει στον φωτογραφικό φακό τα πιο hot σημεία του κορμιού της.

Η Μπέλα Χαντίντ, η Έμιλι Ραϊτκόφσκι, η Ρίτα Όρα, η Αλέξις Ρέιν, η Κέιτ Άπτον, και άλλες 26 καλλονές, τολμούν να «τσαλακωθούν», φορώντας μόνο τα αποκαλυπτικά εσώρουχά τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy