Thursday, March 28g-point.gr

«Εγώ Στα Έλεγα»: Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει με ολοκαίνουριο τραγούδι

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς συνεχίζει δυναμικά με δεύτερη στη σειρά μουσική έκπληξη!

Αφού μας έβαλε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ «χτυπά» ξανά με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι αυτή τη φορά.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το διαχρονικό πλέον «Χρόνια Πολλά» ηχογραφήθηκε εκ νέου και απέκτησε καινούρια πνοή με τη συμμετοχή των Deevibes, του διδύμου που έφτασε έως τον τελικό του προηγούμενου X-Factor.

Εκτός από την ανανεωμένη εορταστική πρόταση που έχει ήδη κυκλοφορήσει, ο Σάκης Ρουβάς δε χάνει ούτε στιγμή και φέρνει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Εγώ Στα Έλεγα», όσο περιμένουμε το επόμενο άλμπουμ του. Η μουσική ανήκει στον ταλαντούχο Γιάννη Φρασέρη και οι στίχοι στον έμπειρο Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Ο χαρισματικός τραγουδιστής θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το «Εγώ Στα Έλεγα» στο μεγάλο τελικό του «Τhe Voice» το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου, όπου τρεις διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του διεκδικούν με αξιώσεις τη νίκη.

Σημειωτέον, στο δεύτερο ημιτελικό του φαντασμαγορικού show ο αστείρευτα λαμπερός καλλιτέχνης είχε τραγουδήσει ζωντανά το «Χρόνια Πολλά» και την τελευταία επιτυχία του «Απόλυτος έρωτας»  που εμφανίστηκε στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Το «Εγώ Στα Έλεγα» θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal.

G Point