Saturday, May 4g-point.gr

Λουτσέσκου για το συμβάν στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αυτοί οι ηλίθιοι πρέπει να είναι στη φυλακή»

Ξέσπασε με όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (07/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου, Μιχάλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Χάιντουκ Σπλιτ (10/08, 22:00) ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Στη ζωή δεν χωρά το να σκοτώνεις κόσμο, αυτοί οι ηλίθιοι άνθρωποι πρέπει να είναι στη φυλακή», ενώ στάθηκε στην αναμέτρηση με τους Κροάτες και στις πρώτες μέρες του Μαγκομέντ Οζντόεφ με τα «ασπρόμαυρα».

Όσον αφορά την κατάσταση του Ζόαν Σάστρε, τόνισε πως επέστρεψε μόλις πριν από τρεις ημέρες, δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν θα γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου:
Για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αυτά που συνέβησαν στην Αθήνα είναι απαίσια. Χωρίς καμιά αμφιβολία. Γενικότερα νομίζω πως αυτοί οι ηλίθιοι άνθρωποι που ασχολούνται με όλα αυτά πρέπει να είναι στη φυλακή. Στη ζωή δεν χωρά το να σκοτώνεις κόσμο. Την ομάδα μας δεν την επηρεάζει όσο αφορά το αγωνιστικό σκέλος. Η πρόκριση στην Ιερουσαλήμ είναι κάτι διαφορετικό. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Την Μπεϊτάρ την αφήνουμε πίσω μας. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυτοπεποίθηση και όσα πήραμε από το Ισραήλ για τα παιχνίδια με την Χάιντουκ».

Για τις πρώτες μέρες του Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ: «Ο Οζντόεφ είναι αλήθεια ότι έχει κάνει δυο προπονήσεις μαζί μας. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση γιατί έκανε προετοιμασία με την προηγούμενη του ομάδα. Θα βρίσκεται μαζί μας στο αεροπλάνο για το Σπλιτ. Το ίδιο και ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος είναι καλά».

Για την έδρα της Χάιντουκ Σπλιτ: «Ελπίζω να μην μας επηρεάσει. Όταν λέω ότι ελπίζω είναι επειδή έτσι νιώθω. Είμαστε συνηθισμένοι από τέτοια γήπεδα και τέτοιες έδρες. Και στην Ελλάδα στα ντέρμπι αντιμετωπίζουμε τέτοιες ατμόσφαιρες. Είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Η ομάδα δείχνει να είναι καλά, να έχει ενέργεια, θέλουμε να πάμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να τα πάμε καλά.

Διάβασε  Δικογραφία σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα σχηματίζεται στη Θεσσαλονίκη

Οι ομάδες είναι τελείως διαφορετικές. Η Μπεϊτάρ είχε περισσότερο αμυντική προσέγγιση και ήθελε να μας μπλοκάρει. Η Χάιντουκ είναι πιο επιθετική ομάδα, έχει ένα ωραίο στυλ παιχνιδιού. Αλλά όπως σας έχω πει εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένη και αυτή τη στιγμή κοιτάμε το ματς της Πέμπτης. Στα καλοκαιρινά προκριματικά είναι λογικό να αντιμετωπίζει διαφορετικές ομάδες ως προς το παιχνίδι τους και πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος».

Για τους Σάστρε και Σαμάτα: «Για τον Σάστρε δεν θα υπάρξει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα. Επέστρεψε στις προπονήσεις μόλις πριν από τρεις ημέρες και ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Ο Σαμάτα είναι μαζί μας 3 εβδομάδες, δεν έχει κάνει προετοιμασία νωρίτερα. Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, έχω κάνει κάποιες κουβέντες μαζί του αλλά, έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις, αυτές θα μείνουν μεταξύ μας».

Για την πιθανή μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο: «Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Για αύριο δεν είναι διαθέσιμος. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί και πολύ. Τώρα κοιτάμε το αύριο και το παιχνίδι με την Χάιντουκ. Μετά θα έχουμε μια εβδομάδα για να δούμε τις όποιες εξελίξεις».

Γιώργος Βένης