Friday, April 19g-point.gr

Τα λάθη του «καληνυχτάκια»! Για να την ψήσεις από το πρώτο ραντεβού

Υπάρχουν λάθη κλασικά, τα λεγόμενα και τα λάθη του «καληνυχτάκια», τα οποία πρέπει να γνωρίζεις για να μην γυρνάς στο σπίτι μόνος και άπραγος. Μάθε, λοιπόν, τι πρέπει να διπλοτσεκάρεις πριν το πρώτο ραντεβού!

Πάρε πρωτοβουλία

Επέλεξε εσύ που θα πάτε στο πρώτο ραντεβού. Όσο ιπποτικό και να είναι να της αφήσεις να διαλέξει, αν δεν δείξεις τον δυναμισμό και την αντρίλα σου από την αρχή, δεν θα υπάρξει εύκολα συνέχεια.

Συγκρατήσου

Μπορεί να την βλέπεις και να μην μπορείς να κρατηθείς, ωστόσο μην αφήσεις το πάθος  να σε παρασύρει γιατί πιθανόν να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και να τη χάσεις πριν καλά καλά την κερδίσεις. Οι γυναίκες λατρεύουν να το παίζουν δύσκολες, κάν’ της, λοιπόν, το χατίρι και μετά απόλαυσε το αποτέλεσμα της θυσίας σου.

Να έχεις στιλ

Ποιος σου είπε ότι το στιλ μετράει μόνο στις γυναίκες; Ειδικά στο πρώτο ραντεβού θα περάσεις από ειδικό σκάνερ από την καλή σου και έτσι πρέπει να προσέξεις την παραμικρή λεπτομέρεια. Εκτός από τα ρούχα (ένα πουκαμισάκι και το αγαπημένο σου τζιν είναι ιδανική λύση) πρέπει να προσέξεις πολύ και τα παπούτσια σου και το χτένισμά σου.

Kανόνας SOS

Ακόμα και αν δεν έχεις ευρώ στην τσέπη, κερνάς! Στο πρώτο ραντεβού αυτός είναι ο απαράβατος κανόνας και αποτελεί τον άγραφο νόμο των γυναικών για να υπάρξει και δεύτερο.

Mary Karabela