Friday, April 26g-point.gr

Τρεις λόγοι για φορέσεις το… σκουφάκι!

Το ελεύθερο σεξ δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο από θέμα απόλαυσης, όμως εγκυμονεί κινδύνους που ήδη ξέρεις και άλλους που ούτε καν φαντάζεσαι. Μάθε όσα πρέπει πριν τολμήσεις να κάνεις σεξ χωρίς προφύλαξη.

Πριν την πατήσεις, λοιπόν, μάθε όλα όσα χρειάζεται για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η απάντηση σε όλα σου τα ερωτήματα είναι μία: Πάρε προφυλάξεις.

Και αν σου κάτσει;

Την είδες το βράδυ σε ένα μπαρ και έπαθες την πλάκα σου. Δεν ξέρεις από πού κρατά η σκούφια της αλλά θέλεις σαν τρελός να πας μαζί της. Κανένα πρόβλημα, απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρεις τόσο τη δική σου υγεία όσο και της συντρόφου σου. Το πιο έντιμο που έχεις να κάνεις είναι να προμυθευτείς προφυλακτικά και να απολαύσεις τη βραδιά όπως σου αξίζει. Στην τελική όχι μόνο δεν ξέρεις τι κουβάει εκείνη, αλλά ούτε εσύ.

Στιγμιαίο λάθος

Κάποιοι είναι έτοιμοι να γίνουν μπαμπάδες και το επιδιώκουν, αν εσύ όμως ανήκεις σε άλλη κατηγορία μην το σκέφτεσαι καθόλου. Λένε ότι η καλύτερη μέθοδος αντισύλληψης είναι αποχή αλλά επειδή δεν πας για μοναχός, εξοπλίσου με προφυλακτικά και απέφυγε τους κινδύνους και κυρίες τις ευθύνες μία ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Άπιστος.com

Το να κάνεις σεξ με το ταίρι σου χωρίς καμία προφύλαξη, δεν αποτελεί extreme sport, το να πηγαίνεις όμως ταυτόχρονα και με θηλυκή γάτα δεν είναι αντρίκιο ούτε για τον εαυτό σου, ούτε για τις γυναίκες της ζωής σου. Το καλύτερο που έχεις, λοιπόν, να κάνεις εκτός από το να ξεκαθαρίσεις ότι είσαι ελεύθερο πουλί και όχι σχεσάκιας είναι να πάρεις τις απαραίτητες προφυλάξεις.

 

Ωστόσο, υπάρχει και ένας μοναδικός και πολύ βασικός λόγος για να μην πάρει ποτέ ξανά προφυλάξεις: Να έχεις βρει τη γυναίκα που για χάρη της είσαι μονογαμικός, πιστός και έτοιμος να μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί της. Τότε, φιλαράκι ξέχνα το σκουφάκι και ζήστο!

Mary Karabela