Thursday, March 28g-point.gr

Όταν δύο “θρύλοι” αγκαλιάστηκαν και έκλαψαν συγκινημένοι

Υπήρξαν απόλυτοι σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ και οι μάχες τους στα παρκέ του ΝBA έχουν μείνει στην ιστορία. Αν δεν έχετε καταλάβει μιλάμε για τους Μάτζικ Τζόνσον και Αιζάϊα Τόμας.

Οι θρυλικοί παλαίμαχοι άσοι “επανενώθηκαν” μετά από χρόνια και συγκίνησαν τους πάντες όταν αγκαλιάστηκαν σφικτά μπροστά στις κάμερες.

Οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες είχαν πολλά να θυμηθούν για το ένδοξο κοινό παρελθόν τους και τις αναμετρήσεις των Λέικερς με τους Πίστονς, αλλά και πολλά να ξεχάσουν.

«Είναι μια απίστευτη μέρα. Όλοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να τα βρούμε. Έτσι, όσο περισσότερο μου το έλεγαν, τόσο και εγώ έμενα μακριά από όλο αυτό», είπε ο Τζόνσον έχοντας απέναντί του τον συνομιλητή του και άλλοτε στενό του φίλο.

Δράττοντας την ευκαιρία ζήτησε συγνώμη από τον Τόμας για τα όσα έκανε και δεν έκανε για να χάσει την σπουδαία σχέση που είχαν. Ο ίδιος είχε παραδεχθεί πως είχε μεσολαβήσει για να «κοπεί» ο Τόμας από τη τελική ομάδα της Dream Team το 1992.

«Είσαι ο αδερφός μου. Συγχώρεσέ με αν σε πλήγωσα, ότι ήμασταν απομακρυσμένοι τόσο καιρό, αλλά ο Θεός είναι καλός και μας έφερε πάλι κοντά…»

Αφήνοντας το παρελθόν πίσω τους οι δύο «θρύλοι» του NBA αγκαλιάστηκαν και έκλαψαν συγκινημένοι.

 

Mixalis Kassis