Friday, April 19g-point.gr

Eρωτηματικό ο Ελ Καντουρί για το Καραΐσκάκη…

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, αφού αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι Κυπέλλου, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία.

Αναλυτικά, από την ενημέρωση του «paokfc.gr»: 

Λίγες ώρες μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την επόμενη πρόκληση της ομάδας, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση σε πισίνα και γυμναστήριο για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης (26.09) ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στον τομέα της τακτικής, με παιχνίδια 5 Vs 2, μονομαχίες ένας με έναν αλλά και μίνι δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί που αποχώρησε τραυματίας από τη μάχη της Τούμπας έκανε θεραπεία και το μεσημέρι θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως να μην εμπνέουν ανησυχία.

Την Παρασκευή (28.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

G Point

Διάβασε  Ματς υψηλού κινδύνου για την UEFA το ΠΑΟΚ – Μπριζ