Thursday, April 25g-point.gr

MVP στο BCL ο Χρυσικόπουλος

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ έκανε μια απίστευτη εμφάνιση με 24 πόντους και 6/7 τρίποντα (25 ranking) για να οδηγήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο σπουδαίο «διπλό» επί της Τενερίφης (65-66), που μέχρι τότε ήταν αήττητη.

Ο 26χρονος παίκτης αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής και είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του BCL: «Ένιωθα πολύ καλά κι ήλπιζα η μπάλα να έρθει σε μένα», ενώ για την τελευταία επίθεση της ισπανικής ομάδας που πήγε στον ΜακΦάντεν, συμπλήρωσε: «Ξέραμε πως η τελευταία επίθεση θα γινόταν από τον ΜακΦάντεν. Όλη μας η άμυνα ήταν συγκεντρωμένη σε αυτόν. Είπαμε πως πρέπει όλοι να τον κλείσουμε, ώστε να μην έχει πολύ χώρο».

Και πράγματι αυτό έκαναν οι «ασπρόμαυροι» και πανηγύρισαν στο τέλος, με τον Χρυσικόπουλο να προσθέτει: «Κάθε ημέρα στο γήπεδο μαζί ξέρουμε πως να δουλεύουμε. Πιστεύαμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερπ, επειδή δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Βλέπουμε στην προπόνηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο τρόπος που προπονείσαι είναι κι ο τρόπος με τον οποίο παίζεις».

Για τον Ηλία Παπαθεοδώρου σχολίασε: «Το Νο.1 που ζητά ο προπονητής από εμάς, να είμαστε 100% έτοιμοι πνευματικά, να ξέρουμε κάθε στιγμή τι γίνεται, τι λέει, τι εννοεί», ενώ για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη να παίζει για τη χώρα του. Την τελευταία φορά ήμουν άτυχος, μια προπόνηση πριν τα ματς, τραυματίστηκα».

 

 

 

 

 

G Point