Friday, April 19g-point.gr

Λουτσέσκου: Λέει όχι στην εθνική Ρουμανίας…(video)

Μία πιο… ανθρώπινη πλευρά του εαυτού του παρουσίασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του και μίλησε για την οικογένειά του.

Η οικογένεια Λουτσέσκου μεγάλωσε περισσότερο πρόσφατα, καθώς την παραμονή των Χριστουγέννων ο προπονητής του ΠΑΟΚ έγινε για δεύτερη φορά παππούς σε ηλικία 49 ετών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει μία κόρη και έναν γιο που έχουν δημιουργήσει με τη σειρά τους τις δικές τους οικογένειες και εκείνος δηλώνει: «Είναι περίεργο να είσαι παππούς. Έχω αλλάξει πάνες 2-3 φορές σαν μπαμπάς».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει προετοιμάσει τα πάντα για να περάσει όμορφες στιγμές η εγγονή του, αφού στο σπίτι του υπάρχουν δύο σκύλοι, τέσσερις γάτες και έξι κουνέλια.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» αποκαλύπτει: «Αν δεν ακολουθούσα καριέρα στο ποδόσφαιρο θα ήθελα να ήμουν κτηνίατρος».

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του Λουτσέσκου αποκαλύπτουν πως το πιο… τρελό δώρο που είχε ζητήσει από τους γονείς του ήταν ένα άλογο, το οποίο μάλιστα είχε στο μπαλκόνι.

Σίγουρα φέτος εκείνο που ονειρεύεται είναι η κατάκτηση του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και απορρίπτει το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Ρουμανίας στο μέλλον.

«Δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει! Δεν μου αρέσει η ιδέα της Εθνικής… Δεν θα ήθελα να προπονήσω σε επίπεδο Εθνικών», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/-Vik4oyTs38

G Point

Διάβασε  Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή