Tuesday, April 23g-point.gr

Οι θρυλικές νύχτες διασκέδασης του Λίβερπουλ έρχονται Θεσσαλονίκη στο Bulldogs

Δυναμικά στο night life της Θεσσαλονίκης έχει μπει το Bulldogs & The Beast! Η απόλυτη pub στην Αλέξανδρου Σβώλου 1, που καθημερινά έχει γίνει το hot spot των Θεσσαλονικιών αλλά και των επισκεπτών της πόλης, καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, με τα special events, που διοργανώνει. Ένα από αυτά, είναι και το «The Albert Dock’s – Tails & Flavours with Julio Mnemei», που θα λάβει μέρος απόψε, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Τι είναι το Albert Dock όμως και τι θα συμβεί στο Bullodog;

ALBERT DOCK’S TALES AND FLAVOURS

‌Στις όχθες του ποταμού Mersey στο Liverpool υψώνεται επιβλητικά ένα σύμπλεγμα κτιρίων και αποθηκών, το Royal Albert Dock. Άνοιξε τις πύλες του το 1846 και υπήρξε ένα από τα κορυφαία εμπορικά λιμάνια της Ευρώπης για περίπου έναν αιώνα με το βαμβάκι, τη ζάχαρη, το ουίσκι, το μετάξι, τα μπαχαρικά κ το μετάξι, να είναι από τα πιο δημοφιλή αγαθά διακίνησης.

ανάμεσα από τα κτίρια και τις αποθήκες του Albert dock, υπήρχαν Dive bars όπου προσέφεραν ζεστή ατμόσφαιρα φαγητό κ ποτό στους επισκέπτες τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούσαν προερχόταν από όλο τον κόσμο μιας κ βρισκόντουσαν στον πυρήνα του εμπορίου.

‌Οι επισκέπτες τους, άνθρωποι που δούλευαν στις αποθήκες και στο λιμάνι του Albert Dock, άνθρωποι που είχαν μια ιστορία να πούν για τη δουλειά τους και τη ζωή τους στους δρόμους του Λίβερπουλ.

Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε αποστάγματα κοκτέιλ και φαγητό που θα σας ταξιδέψουν στο ιστορικό λιμάνι του Λίβερπουλ.

Spyridoula Kampou