Friday, April 26g-point.gr

Moνόδρομος για τον ΠΑΟΚ η επιλογή του Φλεβαράκη…

Εδώ και καιρό, η κατάσταση στην ΚΑΕ παρουσιάζει μια στασιμότητα και τα πάντα, παραμένουν ανοικτά. Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα, εφόσον δρομολογηθούν οι απαραίτητες εξελίξεις, είναι αυτό του προπονητή.

Άπαντες στο μπάσκετ, είναι εν αναμονή της οικογένειας Σαββίδη. Στις επαφές που έχουν προηγηθεί, έχει υπάρξει ενημέρωση για όλα τα ανοιχτά ζητήματα, αντίστοιχα υπήρξε διάθεση για οικονομική στήριξη και πλέον μένει αυτό, να αποτυπωθεί και ουσιαστικά, για να ξεκινήσει η… επανεκκίνηση της ΚΑΕ.

Εφόσον γίνουν αυτά τα βήματα, το επόμενο πιο σημαντικό, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ο επόμενος προπονητής.

BASKET LEAGUE / ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ – ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Τον προηγούμενο καιρό, διακινούνταν μια βεβαιότητα για τον Κώστα Φλεβαράκη, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι πιο χειροπιαστό, πέρα από αυτό, ως τώρα.

Για να προχωρήσει το θέμα του προπονητή, πρέπει να ισχύσουν κάποιες προϋποθέσεις, αναφορικά με το οικονομικό-διοικητικό.

Οι μέρες μπορεί να περνούν, αλλά από τους ανθρώπους του Α.Σ., υπάρχει η αισιοδοξία ότι σύντομα, μέσω Σαββίδη, θα υπάρξουν τα χρήματα για να ξεκινήσει το «restart» στην ΚΑΕ

G Point

Διάβασε  Στο PAOK Sports Arena θα δώσει ο ΠΑΟΚ mateco την τελευταία και πιο σημαντική μάχη για την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League