Thursday, March 28g-point.gr

Τα 5 στιλιστικά λάθη των αντρών!

Yπάρχουν πράγματα που μπορείς να φορέσεις για να αποκτήσεις το δικό σου διαφορετικό στιλ, αλλά και κάποια που απαγορεύεται διά ροπάλου… Μάθε ποια είναι τα πέντε πιο συνηθισμένα στιλιστικά λάθη των αντρών και απόφυγέ τα.

1. Πεδιλάκι και καλτσούλα δεν πάνε πακέτο

Το συνηθίζουν οι τουρίστες, αλλά υπάρχουν και άλλοι άντρες που το τολμούν. Φυσικά, είναι μέγα στυλιστικό λάθος, το οποίο οι γυναίκες δεν επιτρέπουν να δουν πάνω σου. Αν θέλεις να φορέσεις κάλτσα, βάλ’ την με αθλητικό, αλλιώς βάλε το σανδάκι σου σκέτο…

2. Άσε το καμουφλάζ

Υπάρχουν άντρες με καραφλίτσα που δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι είναι γοητεία και υποκύπτουν στο λάθος να… φυτρώσουν -που λέει ο λόγος- μαλλιά. Μην τολμήσεις να φορέσεις ποτέ περουκίνι, το αποτέλεσμα είναι αστείο.

3. Λευκή κάλτσα με μαύρο κουστούμι

Έχεις ντυθεί στην πένα με το αγαπημένο σου μαύρο σακάκι και μαγνητίζεις τα βλέμματα! Σε καμία περίπτωση μην φορέσεις μέσα από το μαύρο σου παπούτσι λευκή κάλτσα, θα είναι απλώς αταίριαστη.

4. Προσοχή στα χαμηλοκάβαλα

Είναι σέξι να φοράς χαμηλοκάβαλα παντελόνια, αλλά όταν το κάνεις απέφυγε τα σκυψίμα γιατί μπορεί να φανεί…. η χαράδρα. Αν δεν μπορείς να καταπιέσεις τον εαυτό σου και θέλεις να κινείσαι άνετα με ό,τι και αν φοράς, βγάλ’ τα από την γκαρνταρόμπα σου.

5. Μην φοράς πολύ φαρδιά ρούχα
Πρόκειται για ένα στιλ που υιοθετούν οι 20άρηδες, πολύ φαρδύ παντελόνι που κοντεύει να βγει με κάθε βήμα και ξεχυλωμένη μπλούζα. Δυστυχώς, σε ενημερώνουμε ότι δεν είναι καθόλου κολακευτικό αυτό το είδος ντυσίματος για το σώμα σου.

 

Mary Karabela