Wednesday, April 24g-point.gr

Μποζένικ: Μεσολαβητής του ΠΑΟΚ στη Σλοβακία ο Μίχελ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ είναι σαφής. Ψάχνει νέους ποδοσφαιριστές με μεγάλη προοπτική. Μετά την πετυχημένη μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι, οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά ψάχνουν για παρόμοιες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι ο Ρόμπερτ Μποζένικ.

Ο 20χρονος επιθετικός της Ζίλινα έχει αξιολογηθεί ως ένα ξεχωριστό ταλέντο και απόδειξη είναι ότι αυτές τις μέρες το ενδεχόμενο πώλησής του από την σλοβακική ομάδα αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα στον Τύπο της χώρας. Σε ηλικία 20 ετών, ο ύψους 1.88μ, φορ έχει προλάβει να καταγράψει 19 γκολ και 6 ασίστ σε 58 ματς με την Ζίλινα, ενώ έχει προλάβει να φορέσει και την φανέλα της εθνικής Ανδρών της χώρας. Μάλιστα, το γεγονός ότι στο τελευταίο ματς Κυπέλλου, κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή εκλαμβάνεται από πολλούς ως ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι ένα βήμα πριν την πώληση.

Η εκτίμηση της διοίκησης της Ζίλινα αλλά και των εκπροσώπων του αναφέρει ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα εμφανιστούν και άλλοι σύλλογοι από την Γερμανία και την Γαλλία και θεωρείται βέβαιο ότι το συμβόλαιό του, με διάρκεια ως το 2022, σύντομα δεν θα έχει ισχύ. Ο ΠΑΟΚ έχει παρακολουθήσει τον παίκτη και οι συστάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της Τούμπας είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.

Η Ζίλινα αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Όμως μπορεί στις διαπραγματεύσεις να μεσολαβήσει ο εξωτερικός συνεργάτης του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έχει πολλές άκρες στην Σλοβακία. Από τα ρεπορτάζ προκύπτει μάλιστα πως ότι με τους ευλογίες του Μίχελ ξεκίνησε το «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Μποζένικ.

Διάβασε  ΛΑΜΙΑ-ΠΑΟΚ (17:00, Cosmote Sport 1):Βαθμολογικό ενδιαφέρον μονάχα για τον Δικέφαλο

G Point