Friday, March 29g-point.gr

Mπόμπι Μπράουν:«Ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ!»

Την «βόμβα» που ονομάζεται Μπόμπι Μπράουν πυροδότησε ο ΠΑΟΚ, που φέρνει στην Θεσσαλονίκη έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει τον Δικέφαλο επίπεδο.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, που αναμένεται να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» μέσω Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Παρασκευής (3/1), μιλά για την μεταγραφή του στα «ασπρόμαυρα», ενώ δηλώνει ανυπόμονος στο να αγωνιστεί σε ένα γεμάτο από φίλους του Δικεφάλου Παλατάκι.

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, καθώς από την πρώτη στιγμή που ήρθε η πρόταση στα χέρια μου ήμουν αποφασισμένος ότι θα έρθω και θα αγωνιστώ με τον Δικέφαλο στο στήθος. Πάμε ΠΑΟΚάρα!»

Αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στον Άρη: «Φυσικά και είμαι έτοιμος, σήμερα το βράδυ θα φτάσω στη Θεσσαλονίκη, και θα προπονηθώ με τη νέα μου ομάδα το Σάββατο, ώστε να είμαι έτοιμος για το σπουδαίο ντέρμπι της Κυριακής».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που αναμένεται να γεμίσει το Παλατάκι στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Έχω παίξει και παλαιότερα στο Παλατάκι, οι φίλοι του ΠΑΟΚ πραγματοποιούν εκπληκτική ατμόσφαιρα, και είμαι πολύ χαρούμενος που θα το ζήσω αυτή τη φορά με τα «ασπρόμαυρα». Δεν βλέπω την ώρα για το παιχνίδι και το γεμάτο γήπεδο, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσουμε».

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των Play Out της Stoiximan Basket League