Saturday, April 20g-point.gr

Έξι κόλπα για να δείχνεις νεότερος!

Όσο μεγαλώνεις, ωριμάζεις και δείχνες πιο γοητευτικός. Ωστόσο, δεν είναι και το καλύτερό σου να αντικρύζεις στον καθρέφτη αυτή την αλλαγή. Μάθε τώρα πώς μπορεί να “παγώσεις” τον χρόνο και να δείξεις νεότερος.

  • Η ζάχαρη καταστρέφει το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος. Αυτά είναι τα δύο κύρια συστατικά που κάνουν το δέρμα σου να δείχνει νεανικό. Περιορίζοντας την ζάχαρη, δε θα δείχνει μόνο το δέρμα σου καλύτερα και θα καταπολεμήσεις την πρόωρη γήρανση, αλλά θα κάνεις καλό και στην υγεία σου.
  • Ο ύπνος είναι πολύ βασικός για να φαίνεσαι νεότερος. Όταν είσαι με λίγες ώρες ύπνου ή δεν κοιμάσαι σωστά, φαίνεσαι κουρασμένος. Αν θέλεις να δείχνεις νεότερος, να είσαι πιο ενεργητικός και πιο ελκυστικός, δώσε στο σώμα σου το χρόνο του να ξεκουραστεί.
  • Βάζοντας στην ζωή σου την άσκηση, βοηθάς και το σώμα σου σε θέμα υγείας και αρχίζεις όμως να δείχνεις και πιο νέος. Όσα περισσότερα κιλά έχει ο άντρας πάνω του τόσο πιο μεγάλος φαίνεται.
  • Επειδή είμαστε ότι τρώμε, η διατροφή σου πρέπει να είναι προσεγμένη. Δεν χρειάζεται να κάνεις διάφορες εξαντλητικές διατροφές αλλά να προσέχεις τι τρως και να περιορίσεις τα junk food και τα γλυκά.
  • Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Όσο ο ίδιος πιστεύεις ότι είσαι μεγάλος, θα δείχνεις μεγάλος. Η ηλικία δεν είναι μόνο ένας αριθμός αλλά και το πως νιώθεις.
  • Αν καπνίζεις και νιώθεις μεγάλος ήρθε η ευκαιρία σου να το κόψεις. Ξέρεις ότι το κάπνισμα σκοτώνει, ξέρεις όμως ότι σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος; Το κάπνισμα και ο καπνός γενικότερα είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για το δέρμα. Αν δεν μπορείς να το κόψεις «μαχαίρι» τότε μπορείς να δοκιμάσεις εναλλακτικούς τρόπους.

Mary Karabela