Friday, March 29g-point.gr

Ουάρντα: «Όλα γίνονται για ένα λόγο, θα επιστρέψουμε»!

Θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιστροφή αν δεν υπήρχαν τα δύο γκολ του Ατρόμητου στο τέλος. Ο Αμρ Ουάρντα σκόραρε στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά η ήττα σαφώς «χάλασε» το τωρινό του ντεμπούτο.

Ο Αιγύπτιος δεν πτοείται πάντως. Ξεκαθάρισε πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Δείχνοντας αισιόδοξος πως ο «δικέφαλος» θα… επιστρέψει!

Όσο για την επιστροφή του, επισήμανε πως γύρισε στην οικογένειά του! Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμρ Ουάρντα:

«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, όχι πως γύρισε ο Ουάρντα ή πως σκόραρε ο Ουάρντα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, οι οπαδοί μας είναι λυπημένοι. Πολλές φορές οι μεγάλες ομάδες χάνουν. Πρέπει να μάθουμε απ’ τα λάθη μας για να νικήσουμε τα επόμενα ματς».

Για το τι δεν έκανε ο ΠΑΟΚ: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες, προσπαθήσαμε, χάσαμε πέναλτι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλα γίνονται για ένα λόγο, είμαστε μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψουμε. Με τον προπονητή, με όλη την ομάδα μαζί, με τον κόσμο».

Για το καλωσόρισμα στο γκολ που σημείωσε: «Είμαι πίσω στην οικογένειά μου, στο σπίτι μου. Είμαι ένας απ’ τους 25 παίκτες. Ήρθα να βοηθήσω, δίνω τα πάντα σε κάθε ματς. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ο ΠΑΟΚ, παίζω σε αυτή την ομάδα, πρέπει να παλεύω γι’ αυτή την ομάδα».

Για το αν γύρισε διαφορετικός: «Δέχομαι όλα από κάθε προπονητή, σέβομαι όσα λέει ο καθένας. Όταν η οικογένειά σου σε χρειάζεται, ποτέ δε λες όχι. Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου, γύρισα να βοηθήσω να κάνω τους πάντες χαρούμενους».

Διάβασε  Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας, ισχυρή προσωπικότητα ο Κουλιεράκης

Γιώργος Βένης