Friday, March 29g-point.gr

Η πτώση της θερμοκρασίας οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στο γήπεδο της Τούμπας αντί για την Νέα Μεσημβρία πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς επικεντρώθηκαν στον τομέα της τακτικής, τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Ενέα Μιχάι που δίνει τον δικό του αγώνα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τις μέρες που η θερμοκρασία πέφτει επικίνδυνα και το χιόνι κάνει την εμφάνισή του, η Νέα Μεσημβρία δεν είναι και το πιο εύκολα προσβάσιμο μέρος, έτσι οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ γι’ αυτές τις μέρες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο γήπεδο της Τούμπας.

Το Σάββατο (13.02) παίκτες και τεχνική ηγεσία επικεντρώθηκαν στον τομέα της τακτικής, τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι μέσα από μια σειρά ασκήσεων ειδικού σκοπού και στόχευσης. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, θέλει να διορθώσει τα λάθη που του στοίχισαν στο πρόσφατο παρελθόν και να τα ελαχιστοποιήσει εν όψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το θετικό είναι πως ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με εξαίρεση τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος συνεχίζει τον μακρύ κι επίπονο δρόμο της αποκατάστασης μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη πριν από το ματς πρώτου γύρου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Την Κυριακή (14.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

G Point

Διάβασε  Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας, ισχυρή προσωπικότητα ο Κουλιεράκης