Thursday, April 18g-point.gr

Την περίπτωση του Κεϊτά Μπαλντέ που δεν θα συνεχίσει στην Κάλιαρι, έχει ξεχωρίσει ο Ζοσέ Μπότο

Μία ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, έχει στην ατζέντα του ο Ζοσέ Μπότο.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Live Sport, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει ψηλά στη σχετική λίστα τον Κεϊτά Μπαλντέ.

Πρόκειται για Σενεγαλέζο εξτρέμ, ο οποίος διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και είναι 27 ετών, και είναι ένας παίκτης που μπορεί να αποτελέσει μία έξτρα λύση στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας το φετινό καλοκαίρι.

Ο Μπότο παρουσιάζεται να έχει κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία, ώστε να φέρει εις πέρας μία τόσο ιδιαίτερα αποστολή, καθώς ο παίκτης προτίθεται να αποχωρήσει από την Κάλιαρι που υποβιβάστηκε στη Serie B.

Ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία και η δυσκολία έγκειται στο συμβόλαιό του, αφού στην Ιταλία τώρα παίρνει 1,5 εκατ. ευρώ και αν ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο, τότε θα μπουν οι βάσεις για να προχωρήσει περισσότερο το θέμα.

Στον ΠΑΟΚ φέτος η λογική αναφορικά με τα συμβόλαια είναι ότι δεν θα ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ, ενώ στη γραμμή κρούσης το ταβάνι είναι το μισό εκατ. ευρώ.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπαλντέ είχε 26 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ, στην Κάλιαρι, ενώ την περσινή χρονιά στη Σαμπντόρια έπαιξε επίσης σε 26 ματς, έχοντας 7 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Ματς υψηλού κινδύνου για την UEFA το ΠΑΟΚ – Μπριζ