Sunday, June 16g-point.gr

Τριλυράκης: «Έτσι μειώθηκε το χρέος του ΠΑΟΚ!»

Τον δικό του απολογισμό, μιλώντας με αριθμούς έκανε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Τριλυράκης, μέσω μακροσκελούς ανάρτησης του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

 

 

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι το χρέος που παρέλαβε η διοίκηση Χατζόπουλου έφτανε στα 7.200.000 και πλέον έχει μειωθεί κατά 2.900.000 ευρώ.

Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, το διοικητικό στέλεχος των «ασπρόμαυρων» ανέφερε πως η συνέχεια πλέον εξαρτάται από τη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Φίλοι και συνοπαδοί την Δευτέρα 22/8 ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα σας κάνω μια μικρή ανάλυση των μέχρι τώρα πεπραγμένων της διοίκησης του Θανάση Χατζόπουλου και εσείς αποφασίστε αν αξίζει να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια ή όχι.

Όταν αναλάβαμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ πριν 2 χρόνια είχε χρέη περίπου 7.200.000€ προς τρίτους και το δημόσιο.
Σήμερα 2 χρόνια μετά το χρέος αυτό μειώθηκε κατά 2.900.000€!

Μειώθηκε κατά κύριο λόγο από τα χρήματα που έβαλε ο Θανάσης, από την ΑΜΚ που συμμετείχαν 10.000 ! συνοπαδοί μας, από την οικογένεια Σαββίδη που έβαλε όσα και οι συνοπαδοί μας και από την σωστή λειτουργία της εταιρείας με ισοσκελισμένα έσοδα έξοδα.

Το χρέος είναι πλέον περίπου 4.300.000€, εκ των οποίων τα 2.165.000€ είναι υποχρεώσεις προς την οικογένεια Σαββίδη και εταιρείες συμφερόντων της.
Τα υπόλοιπα χρέη 2.135.000€ είναι κυρίως προς το δημόσιο ρυθμισμένα.

Το χρέος δηλαδή πλέον είναι διαχειρίσιμο αν έχεις την δυνατότητα να πληρώνεις περίπου 1.000.000€ τον χρόνο προς το δημόσιο. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί πλέον να είναι ελκυστική για έναν νέο επενδυτή, αυτός είναι άλλωστε και ο δικός μας σκοπός να καθαρίσει από τα χρέη και να έρθει ένας μεγάλος επενδυτής να την πάρει.

Διάβασε  Όλα όσα είπε ο Τάισον σε βραζιλιάνικο ΜΜΕ για την ζωή του και το πώς αυτή άλλαξε από την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ

Να υπενθυμίσω ότι τα έσοδα που μας είχε υποσχεθεί από την φορολογία των τυχερών παιγνίων το κράτος περίπου 400.000€, δεν τα έχουμε λάβει ακόμη!
Η φετινή χρονιά λοιπόν έχει έναν ακόμη οικονομικό Γολγοθά να ανέβει, αυτή την φορά η στήριξη των συνοπαδών μας μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και της συμμετοχής στην νέα ΑΜΚ που τρέχει είναι παραπάνω από απαραίτητη.

Μόνο τώρα τον Αύγουστο πληρώθηκαν σχεδόν 200.000€ σε υποχρεώσεις στο δημόσιο και εξόφληση όλων των υποχρεώσεων της μέχρι τώρα θητείας μας. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα χωρίς καμία υποχρέωση σε κανέναν!

Ο Θανάσης Χατζόπουλος έφτασε και ξεπέρασε με το παραπάνω τα όρια του, άλλωστε το δήλωσε από την αρχή ότι δεν είναι Σαββίδης.
Ο Ιβάν Σαββίδης μας βοήθησε και μακάρι να συνεχίσει να το κάνει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος.

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από μέρους μας για συμμετοχή και άλλων “δυνατών” παικτών για την στήριξη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προς το παρόν δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αληθινών ΠΑΟΚτσήδων σαν τον Αντώνη Τσαλόπουλο τον οποίο ευχαριστούμε για όλα και είναι δίπλα μας ψυχή και σώματι.

Η πόρτα της ΚΑΕ είναι για όλους ανοικτή…

Πλέον η συνέχεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξαρτάται από την βοήθεια του κόσμου, όσοι ψάχνουν δικαιολογίες για το αγωνιστικό, κοιτάνε το δέντρο και όχι το δάσος! Όλοι μας θέλουμε ο ΠΑΟΚ να γίνει ξανά πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σκεφτείτε μόνο αυτά τα 2.900.000€ που δόθηκαν σε χρέη να δινόταν στο αγωνιστικό. Αν συνεχιστεί λίγο ακόμη αυτή την προσπάθεια από όλους μας ενωμένους, θα έρθει και η ώρα που θα μπουν στο αγωνιστικό».

Διάβασε  Συνέντευξη στο «Sport24.ru» της πατρίδας του έδωσε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σας έχει ανάγκη όλους, οργανωμένους και μη, με λίγα και με πολλά, με ότι δύναμη έχει ο καθένας μας.

Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα που κάναμε φέτος θα παλέψει και θα τα δώσει όλα στο παρκέ, σας θέλει όμως δίπλα της, σας έχει ανάγκη!
Λάθη κάναμε και πιθανόν να κάνουμε και άλλα, τα σωστά όμως είναι πολύ περισσότερα.
Εμείς μαζί για μια ζωή…

Γιώργος Βένης