Friday, April 26g-point.gr

Tα σχέδια του Λουτσέσκου για το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι βρέθηκε χθες στην Νέα Μεσημβρία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα  για καθαρά προληπτικούς λόγους καθώς είχε προηγηθεί η διάσειση στο ματς με την Λαμία. Σήμερα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς και αυτό σημαίνει πως την Κυριακή στις 19:00 θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε χθες με μια προπόνηση και ο Λουτσέσκου έχει στη διάθεση του και την σημερινή καθώς αύριο το πρόγραμμα θα έχει χαρακτήρα χαλαρώματος, για να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα επιτρέψει στην ομάδα να πάρει τη νίκη και θα τη στείλει στη διακοπή αήττητη και με 13 βαθμούς συγκομιδή.

Όπως όλα δείχνουν στην ενδεκάδα του Δικεφάλου θα υπάρξουν αλλαγές και η σίγουρη θεωρείται αυτή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, εκεί που επιστρέφει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη θέση του Μπίσεσβαρ. Μένει να φανεί αν ο Βιεϊρίνια διατηρήσει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας ή εκεί θα αγωνιστεί ο Μάριος Τσαούσης. Αντίθετα οι περισσότεροι μπορεί να αισθάνονται σίγουροι για το αρχικό σχήμα, δηλαδή οι Λύρατζης, Κουλιεράκης και Ινγκασον θα είναι στην άμυνα, ο Κούρτιτς με τον Ντάντας στα χαφ και ο Νάρεϊ με τον Ολιβέιρα στην επίθεση. Πίσω από τον φορ; Ο Αουγκούστο έχει το προβάδισμα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ελ Καντουρί εξέτισε την τιμωρία του και είναι διαθέσιμος ενώ τη θέση πρακτικά διεκδικεί και ο Μπίσεσβαρ.

G Point

Διάβασε  ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις, είναι ώρα για έργα»