Wednesday, April 24g-point.gr

Νέες διαστάσεις έρχονται στο φως μετά τον ξυλοδαρμό παίκτη του ΠΑΟΚ Β

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ο απόστρατος στρατηγός της αστυνομίας, ο Βασίλης Μωυσίδης αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο λιμάνι τα ξημερώματα της Κυριακής με τον ξυλοδαρμό του παίκτη του ΠΑΟΚ Β.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο νόμος είναι διαφορετικός όταν πρόκειται για οπαδικό χτύπημα και διαφορετικός όταν πρόκειται για επίθεση για άλλο λόγο. Θα πρέπει να γίνει πιο αυστηρός ο νόμος για ξυλοδαρμούς, για τυφλά χτυπήματα. Όσο για το συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής θα σας πω την δική μου πληροφόρηση.

Έμαθα πως αυτό το επεισόδιο, έγινε για τα μάτια μιας νεαρής κοπέλας. Δεν πρόκειται δηλαδή για οπαδικό επεισόδιο, αυτό μαθαίνω. Οι δύο νεαροί έβγαιναν από διασκέδαση και συνόδευαν μία κοπέλα. Ζήτησε ο ένας νεαρός άνδρας τον λόγο γιατί κάποιοι άλλοι πείραξαν την κοπέλα. Τον εξύβρισαν από δύο έως έξι άτομα.

Επενέβη ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ. Όντως τους επιτέθηκαν έξι άτομα στο πάρκινγκ του λιμανιού και συνέβη ότι συνέβη. Η δικογραφία γίνεται από το λιμενικό σώμα αυτή την στιγμή και όχι από την Αστυνομία. Θα ξεκαθαρίσει όμως η κατάσταση πολύ σύντομα και από τις κάμερες ασφαλείας. Παρόλα αυτά, ισχύει ότι έγινε το περιστατικό.

Και εγώ είμαι φίλαθλος. Λυπάμαι για κάποια συνθήματα που ακούω, όπως το αδέλφια κρατάτε γερά. Δεν βοηθά ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση. Πρέπει η Πολιτεία να το δει και το νομοθετικό πλαίσιο πρέπει να γίνει πιο αυστηρό».

G Point

Διάβασε  Αιχμές στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την… κοιλία που κάνει ο ΠΑΟΚ έριξε ο Νίκος Αλαβάντας