Friday, March 29g-point.gr

Με Ελ Καντουρί, αλλά χωρίς Σάστρε η αποστολή του ΠΑΟΚ

Από αυτή θα απουσιάζει οριστικά ο Σάστρε, ενώ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Βόλο ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Παράλληλα, εκτός έμειναν και Κάλεντ Νάρεϊ, Αντρέ Ρικάρντο, Γιάσμιν Κούρτιτς και Τόμας Κεντζιόρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η δυνατή βροχή δυσκόλεψε τη δουλειά της ομάδας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια 8 Vs 2, ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κάλεντ Νάρεϊ, αλλά και στους Ζόαν Σάστρε, Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Κάργας , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Ολιβέιρα».

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των Play Out της Stoiximan Basket League