Monday, April 29g-point.gr

Μπράντον Τόμας: “Να έρθουμε ξανά στην OPAP Arena…”

Ο σέντερ φορ του Δικέφαλου του Βορρά μίλησε για την ισοπαλία με την ΑΕΚ, αποθέωσε τους συμπαίκτες του και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της ΑΕΚ και ο Μπράντον Τόμας εστιάζει στην αντίδραση της ομάδας του, δίνοντας και το σύνθημα για τη συνέχεια!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός επιθετικός:

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ μετά το 60ο λεπτό και διαφοροποιήθηκε η εικόνα της ομάδας: «Γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνίδιου του αντιπάλου, γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κινηθούμε και να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους. Γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε κόντρα στην ΑΕΚ επειδή παίζει man to man. Θέλω από την πλευρά μου να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησαν στο να βγούμε από μια δύσκολη θέση που είχαμε δεχτεί δυο γκολ από δυο δικά μας λάθη.

 

Δεν ήμασταν κακοί στο ματς και το σκορ ηταν πλασματικό στο 2-0, δεν αξίζαμε να χάνουμε. Τα παιδιά που μπήκαν στο ματς βοήθησαν πολύ και μας έδωσαν πράγματα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο 2-2, σε μια σημαντική ισοπαλία που βγάλαμε αντίδραση σε μια δύσκολη έδρα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως… die hard: «Είναι μια αλήθεια αυτό. Το πιο σημαντικό ειναι ότι δεν χάσαμε κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα ακόμα ντέρμπι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πάντα δυσκολιες σε αυτό το γηπεδο, αλλά δείξαμε αντίδραση, πήραμε την ισοπαλία και παραμείναμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Διάβασε  Super League: Σε απολογία ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός – Δεν κλήθηκε ο Αλμέιδα

Για το πόσο σημαντικό ειναι για την ομάδα ότι ο ΠΑΟΚ πάει ως πρώτος στην βαθμολογία στα παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ: «Φυσικά είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα πάμε να παίξουμε σε αυτά τα κρίσιμα ματς ως πρώτοι. ΕΙναι καλό για την ψυχολογία μας, για την αυτοπεποίθηση μας. Είμαστε μια ομάδα με χαρακτήρα, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Αν παίζουμε με ένταση και με το δικο μας στυλ, μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε».

Για το αν ήταν ένα απωθημένο να σκοράρει ο ΠΑΟΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα: «Ναι ήταν κάτι σημαντικό για εμάς. Γνωρίζαμε ότι τις τελευταίες φορές που ήρθαμε εδώ, δεν κάναμε τα καλύτερα παιχνίδια μας και κάναμε τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι ήταν. Είμαστε χαρούμενοι για την αντίδραση που βγάλαμε, για τα δυο γκολ και για την για ισοπαλία που μας κράτησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό μας δινει μεγάλη δόση ανόδου στην ψυχολογία μας για να συνεχίσουμε και να πάμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ».

Για το πόσο έχει βοηθήσει ο ίδιος και όλη η ομάδα τον Αλί Σαμάτα: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα του Σαμάτα όλοι μέσα στην ομάδα. Προπονούμαστε κάθε μέρα μαζί του και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο, ξέρουμε τι χαρακτήρας ειναι. Δουλεύει πάρα πολύ κάθε μέρα και ειναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να μας δώσει λύσεις σε πολλούς τομείς.

Μπορεί να μην έχει την τύχη με το μέρος του μέχρι στιγμής σε κάποιες φάσεις, αλλά εμείς προσπαθούμε να τον υποστηρίξουμε γιατί γνωρίζουμε την προοπτική που έχει. Είμαστε όλοι μαζί μέσα στην ομάδα, ο ένας βοηθάει τον άλλο και μέσα από αυτό να βελτιώσουμε το σύνολο. Είμαστε χαρούμενοι με τον Άλι και με τα όσα δίνει στην ομάδα».

Διάβασε  Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι για τον τίτλο - Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά με ΑΕΚ θα κερδίσει»

Για το τι είπε ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Μας είπε ότι τα πάμε καλά και ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε. Έπρεπε να πάρουμε κάποια ρίσκα στο παιχνίδι μας. Όπως μας είπε ο προπονητής για να σκοράρουμε γκολ και τελικά καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα».

Για το ποιος ειναι ο στόχος στα παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ: «Ο στόχος μας ειναι η καλύτερη δυνατή προσέγγιση στο πρώτο ματς στο Βέλγιο την Πέμπτη και να πάμε εκεί για να κερδίσουμε, προκειμένου να γινει το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Για το αν γνωρίζει ότι ο τελικός του Conferene League θα γίνει φέτος στην OPAP Arena και αν έχει συζητηθεί στα αποδυτήρια: «Ναι φυσικά το γνωρίζω και ελπίζω να έρθουμε ξανά εδώ! Δεν το έχουμε συζητήσει, μας απασχολεί μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Για το πως ειναι μετά το τροχαίο που είχε το πρωί του Σαββάτου στον περιφερειακό: «Είμαι καλά, πονάω λίγο αλλά είμαι εντάξει. Είχα πόνους στον λαιμό στην πλάτη. Το Σάββατο ήμουν ΟΚ και δεν είχα πόνους αλλά αυτό οφείλεται στην αδρεναλίνη και το σοκ από το τροχαίο. Την Κυριακή το πρωί όταν ξύπνησα άρχισα να νιώθω πόνους στον λαιμό και στην πλάτη μου. Ειναι κάτι φυσιολογικό όλο αυτο, αλλά θα κάνω κάποιες θεραπείες και θα είμαι καλύτερα».

Γιώργος Βένης