87 μετάλλια από τους νεαρούς κολυμβητές του ΠΑΟΚ στους Χειμερινούς Αγώνες!

Εξαιρετική παρουσία για τους νεαρούς κολυμβητές του ΠΑΟΚ στους Χειμερινούς Αγώνες προαγωνιστικών ηλικιών, οι οποίοι πραγματοποιηθήκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Με απολογισμό 87 μεταλλίων, εκ των οποίων 47 χρυσά, 22 αργυρά και 18 χάλκινα, οι μικροί κολυμβητές άφησαν πλήρως ικανοποιημένους τους προπονητές τους.

Πέρα από την πρώτη θέση με διαφορά στους αγώνες, οι νεαροί κολυμβητές με την συνεχή προσπάθεια και σωστή καθοδήγηση από τους προπονητές, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι το μέλλον του κολυμβητικού τμήματος του ΠΑΟΚ είναι λαμπρό.

Στο τμήμα επικρατεί ικανοποίηση, γιατί ήδη γίνονται ορατά, τα αποτελέσματα της στρατηγικής επιλογής, να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα της Ακαδημίας, με απώτερο σκοπό να βγουν αθλητές και αθλήτριες από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου, οι οποίοι θα εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα, μέχρι και τους άνδρες και γυναίκες.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy