Tuesday, April 30g-point.gr

Γιάννης Μπουρούσης: Σε ρόλο πιανίστα όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί (εικόνες +βίντεο)

Το ταλέντο του στη μουσική ξεδίπλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης, και από τον χώρο του παρκέ, πέρασε σε αυτό του μουσικού πάλκου.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, το απόγευμα της Πέμπτης, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά να πρωταγωνιστήσει στην μπάντα του Σταμάτη Γονίδη, με αφορμή το βιντεοκλίπ για το νέο του τραγούδι «Χαλί να γίνω».

Η ορχήστρα στήθηκε με τους φίλους του Σταμάτη Γονίδη να τον πλαισιώνουν, ανάμεσά τους ο Χρήστος Χολίδης στα ντραμς, ο Βασίλης Δήμας στην κιθάρα, ο Στέλιος Κρητικός στο βιολεντσέλο και η Σάσα Σταμάτη στα φωνητικά. Το κλίμα που επικρατούσε στο στούντιο «Σιέρα» ήταν απίστευτο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης δε, ακόμα και στα διαλλείματα των γυρισμάτων, πάλευε να παίξει πιάνο, έχοντας και την καθοδήγηση του έμπειρου Βασίλη Δήμα. Όλους μαζί θα τους απολαύσουμε σε λίγες μέρες, μαζί με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του Σταμάτη Γονίδη «Χαλί θα γίνω», σε μουσική των Βασίλη Δήμα και Σταμάτη Γονίδη, στίχους του Σταμάτη Γονίδη και παραγωγή-ενορχήστρωση του Ανδρέα Γιατράκου, που κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

 

G Point

Διάβασε  Το σχόλιο και η ανάλυση του Ντέμη Νικολαΐδη για το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα