Tuesday, April 30g-point.gr

Πώς διαμορφώνεται η νέα Εθνική Ελλάδος- Ποιοι μένουν εκτός

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης (19/6) και ενημέρωσε πως η Εθνική Ανδρών ξεκινά την προετοιμασία της για τους αγώνες με το Ισραήλ (28/6) και την Εσθονία (2/7) την Τετάρτη (20/6).

Παράλληλα, η ομοσπονδία ενημέρωσε για τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Στη λίστα βρίσκονται οι Αντετοκούνμπο και Μήτογλου από την ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods, ενώ από τον Ολυμπιακό θα φορέσουν την φανέλα της Εθνικής οι Μάντζαρης και Παπαπέτρου. Από εκεί και πέρα, οι Νικ Καλάθης και Κώστας Παπανικολάου έμειναν εκτός, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Κώστα Σλούκα, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Κουφό.

Παράλληλα, εκτός της λίστας των 15 βρίσκονται οι Ντούσαν Σάκοτα, Λεωνίδας Κασελάκης, Ίαν Βουγιούκας και Αντώνης Κόνιαρης, ενώ σταθερά στην αποστολή βρίσκεται ο Γιάννης Μπουρούσης.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής για τους αγώνες με το Ισραήλ και την Εσθονία:Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

G Point

Διάβασε  Στη φυλακή ο «Κοντός», νούμερο 1 της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκαν του Ολυμπιακού