Tuesday, April 30g-point.gr

Ετοιμάζει απάντηση με Νεϊμάρ η Ρεάλ

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος μετακόμισε πλέον στο Τορίνο και την Γιουβέντους βρίσκεται πλέον η Ρεάλ.

Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Νεϊμάρ. Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ είχε στείλει ανθρώπους της στην Βραζιλία όπου και ο παίκτης έκανε την αποθεραπεία του για να συζητήσουν μαζί του.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ο οποίος δεν νιώθει και καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Παρίσι και την Παρί με συνέπεια η παραμονή του στις τάξεις της να αποτελεί ερωτηματικό, ένα χρόνο μετά την μετακίνηση του από την Βαρκελώνη στην γαλλική πρωτεύουσα έναντι του ποσού των 222.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Μαδρίτης η Ρεάλ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον παίκτη και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να σταλεί εκ νέου άνθρωπος των «μερένγκες» στην Λατινική Αμερική για να συναντηθεί μαζί του.

Όσον αφορά την Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει επ ουδενί να χάσει τον σούπερ σταρ της, κάτι το οποίο έχει κάνει γνωστό και το αφεντικό της Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος έχει τονίσει ότι ο παίκτης θα παραμείνει στις τάξεις των πρωταθλητών Γαλλίας.

Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ δεν επιθυμεί το ίδιο και το μόνο σίγουρο είναι πως οι επόμενες εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα είναι «καυτές». Ωστόσο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Νεϊμάρ, η Ρεάλ έχει έτοιμα εναλλακτικά ονόματα εξίσου δυνατά όπως είναι αυτά του Εντέν Αζάρ και του Κιλιάν Μπαμπέ.

Πηγή:SDNA

G Point