Sunday, May 5g-point.gr

Tι αποκάλυψε ο Σαββίδης για τις μετεγγραφές του ΠΑΟΚ

Στα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για μετεγγραφές παικτών από τον Παναθηναϊκό, βλέπε Νίκλας Χουλτ, αναφέρθηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος για το πως θα κινηθεί η ομάδα τον Γενάρη.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς» τόνισε στους συνεργάτες του ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν πρόκειται να «πατήσει» πάνω στα οικονομικά προβλήματα των «πράσινων».

«Την δύσκολη φάση που περνάει σήμερα ο Παναθηναϊκός, εμείς δεν θα την εκμεταλλευτούμε και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό. Παρότι έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, αν προτεραιότητά μας είναι να αποκτήσουμε κάποιον από αυτούς, θα το κάνουμε καταθέτοντας προσφορά».

Ο ισχυρός άντρας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, επέμενε στη θέση του ακόμη κι όταν του εξηγήθηκαν περιστατικά από το παρελθόν, όπου ο Παναθηναϊκός και άλλες ομάδες δεν σεβάστηκαν τα προβλήματα που περνούσε ο ΠΑΟΚ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τέλος στη φιλολογία των τελευταίων ημερών και έδωσε, για άλλη μια φορά, το στίγμα της διαφορετικής φιλοσοφίας του γύρω από το ποδόσφαιρο.

Mixalis Kassis

Διάβασε  ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα»