Friday, May 3g-point.gr

Eθνική Ομάδα: Ξεκινάει η «εποχή» Αναστασιάδη

Η ήττα από την Φινλανδία στο Τάμπερε έφερε εξελίξεις στην Εθνική Ελλάδος. Ο Μίκαελ Σκίμπε αποτέλεσε παρελθόν με τον Άγγελο Αναστασιάδη να αναλαμβάνει στην θέση του. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκινάει κόντρα στους Φινλανδούς και οι πρώτες του κλήσεις έφεραν αλλαγές. Τζιόλης, Τζαβέλλας και Χριστοδουλόπουλος έμειναν εκτός με τους Σιόβα, Κούτρη και Σάμαρη να επιστρέφουν, την ώρα που ο Μασούρας κλήθηκε για πρώτη φορά.

Ο Μακεδόνας τεχνικός προσπάθησε να δουλέψει αυτές τις ημέρες στο ψυχολογικό κομμάτι και να συσπειρώσει την ομάδα μετά τις άσχημες εμφανίσεις και τις κριτικές που έχει δεχτεί. Στα αγωνιστικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δοκίμασε το 4-2-3-1 αλλά και τριάδα στην άμυνα. Σχετικά με την 11αδα δεν αποκάλυψε πρόσωπα με τους Βλαχοδήμο στην εστία, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Κούτρη στην άμυνα, Ζέκα – Κουρμπέλης να αποτελούν τα δύο αμυντικά χαφ, τους Πέλκα, Φορτούνη και Μπακασέτα την τριάδα πίσω λογικά από τον Μήτρογλου.

Από την πλευρά της η Φινλανδία η οποία θα έχει περίπου 400 οπαδούς στο πλευρό της, θα αγωνιστεί με τους Χραντέτσκι, Ουρόνεν, Τοϊβιό, Αραγιούρι, Γκράνλουντ, Καούκο, Καμαρά, Σοΐρι, Λουντ, Τουομίνεν, Πούκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Λούκα Μπάντι.

G Point

Διάβασε  Από την ΑΕΚ διαψεύδονται κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του Ματίας ΑλμείδαΑπό την ΑΕΚ διαψεύδονται κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του Ματίας Αλμείδα