Tuesday, April 30g-point.gr

Τι ζητά ο ΠΑΟ για τον Μπουζούκη…

Ο… χορός γύρω από το όνομα του Γιάννη Μπουζούκη συνεχίζεται και θα συνεχιστεί, όσο ο Παναθηναϊκός ψάχνει να συγκεντρώσει χρήματα ενόψει της νέας σεζόν.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο, όχι όμως στα υπερβολικά νούμερα που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία. Σημερινά δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν ακόμα πιο συγκεκριμένες τις απαιτήσεις του «τριφυλιου» από τον Δικέφαλο, τουλάχιστον για τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με αυτά, οι επιτελείς του Παναθηναϊκού θέλουν ένα ποσό της τάξεως των 3.000.000 ευρώ και μάλιστα εφάπαξ, συν έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ώστε να αναπληρωθεί το κενό του Μπουζούκη.

Τα χρήματα είναι ακόμα πολλά για αυτά που θέλει (και πρέπει) να δώσει ο ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος -να σημειωθεί- πως πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να παίξει στο Champions League. Όπως και να έχει, το σήριαλ συνεχίζεται…

G Point

Διάβασε  Η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της ότι το Παναθηναϊκός – Άρης θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο