Thursday, May 2g-point.gr

Άλλη μια ευκαιρία στον Λάμπρου…από Φερέιρα-Τον παίρνει στην Ολλανδία

Ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ από τον δανεισμό του στη Φορτούνα Σιτάρντ, με τη φανέλα της οποίας την περσινή σεζόν, έκανε πράγματα και θάματα.

Ο Κατερινιώτης επιθετικός μάλιστα κατά την επιστροφή του ανανέωσε και το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο τοποθετήθηκε και ρήτρα αποδέσμευσης, που φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Λάμπρου έδωσε το παρών στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» και μάλιστα συμμετείχε και στα φιλικά που έδωσε ο Δικέφαλος προσπαθώντας να πείσει και αυτός, όπως και οι συμπαίκτες του τον νέο τεχνικό του Δικεφάλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί κανονικά και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα.
Έτσι, οι αποφάσεις για το αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» θα παρθούν, αφού ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ τον… τεστάρει και στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

G Point

Διάβασε  Από την ΑΕΚ διαψεύδονται κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του Ματίας ΑλμείδαΑπό την ΑΕΚ διαψεύδονται κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του Ματίας Αλμείδα