Tuesday, September 24g-point.gr

ΠΑΟΚ: Επιστολή σε Αυγενάκη

Το πρώτο βήμα για την επανέναρξη της δράσης στη Super League αναμένεται να γίνει την Τρίτη (5/5), όπου οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, έστω και σε γκρουπ. Ο ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά σε ΕΠΟ, Super League και Σωτήρη Τσιόδρα, ζητώντας την ασφάλιση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου από τον κορονοϊό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε επίσημο αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού για ασφάλιση και αποζημίωση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου από τον κορονοϊό, ζητώντας από τους υπεύθυνους να μεριμνήσουν άμεσα επί του θέματος.

Από τον ΠΑΟΚ ζητούν τα άτομα που θα εκτεθούν σε σοβαρότατο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό, να λάβουν -κατόπιν μέριμνας του υφυπουργού- πρόσθετη ασφάλιση που πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο την κάλυψη κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας τους, αλλά και αποζημίωση ακόμη και για το απευκταίο ενδεχόμενο θανάτου των ίδιων ή συγγενικών τους προσώπων ως συνέπεια της μόλυνσης αυτής, όπως και την αστική τους ευθύνης έναντι τρίτων για το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού σε αυτούς.

Οι «ασπρόμαυροι» υπογράμμισαν ότι ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων, θα λάβουν όλα τα μέτρα που τέθηκαν από το υφυπουργείο Αθλητισμού, ωστόσο θα πρέπει η Πολιτεία να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεών της, καλύπτοντας την έξτρα ασφάλιση αθλητών, τεχνικών και υπαλλήλων καθώς και την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Θαναηλάκης για το Deal: «Έκανα γύρισμα με οπαδό του ΠΑΟΚ και έγινε χαμός»