Tuesday, September 24g-point.gr

Ο Ολυμπιακός νίκησε και πάλι 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και κλείδωσε τον τίτλο(video)

Διπλό τίτλου για τον Ολυμπιακό που επικράτησε στην Τούμπα του ΠΑΟΚ (1-0) με τέρμα του Ελ Αραμπί (23’) και μετρά πλέον αντίστροφα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Οι δύο τεχνικοί δεν επιφύλασσαν ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον αρχηγό Βιείρίνια να αγωνίζεται στο αρχικό σχήμα αντι του Γιαννούλη για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ελ Καντουρί προτιμήθηκε αντί του Πέλκα στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, ο Ολυμπιακός κέρδισε μέτρα και αρχικά απείλησε και σκόραρε μάλιστα με τον Ελ Αραμπί (7’) αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθώς για οφ σάιντ. Ο ΠΑΟΚ ήταν μονότονος στην ανάπτυξη, οι φιλοξενούμενοι δεν… κρύφτηκαν και εν τέλει δικαιώθηκαν στο 23΄, όταν μετά από λάθος του Βιεϊρίνια, ο Βαλμπουενά… σέρβιρε στον Ελ Αραμπί που δεν αστόχησε. Η αλλαγή θέσεων Ελ Καντουρί – Μπίσεσβαρ βελτίωσε κάπως την εικόνα των γηπεδούχων, που αν και κέρδισαν μέτρα στην συνέχεια, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ορεξάτος, απείλησε με μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια και ισορρόπησε ουσιαστικά το ματς, χωρίς πάντως να βρίσκει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Ο Αμπε Φερέιρα προσπάθησε να ανακατέψει την… τράπουλα με αλλαγές αλλά η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και παρότι οι γηπεδούχοι πίεσαν στο φινάλε, δεν κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (73′ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Μαουρίσιο (73’ Εσίτι), Λημνιός, Ελ Καντουρί (68΄’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (68′ Σβιντερσφκι), Άκπομ  (73’ Τζόλης)
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα (75′ Σισέ), Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (84’ Γκασπάρ), Βαλμπουενά (84′ Φορτούνης), Αραμπί (84′ Χασάν), Μασούρας (71′ Ρατζέλοβιτς)

Διάβασε  Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε πως το «Αλί Σαμί Γεν» θα είναι κατάμεστο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

https://youtu.be/M2B6q2Q-CTI

 

Γιώργος Βένης