Friday, May 3g-point.gr

ΠΑΟΚ:Στην λίστα του ο Ντομινίκ Γκρέιφ της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο Ντομινίκ Γκρέιφ το καλοκαίρι του 2019 πλήγωσε τον ΠΑΟΚ  και τώρα ο «Δικέφαλος» θέλει να τον προσθέσει στο δυναμικό του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Forza». Ο Γκρέιφ ανήκει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και πέρσι έπαιξε και στα δύο ματς των play offs του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος (γεννήθηκε στη Μπρατισλάβα στις 6/4/97) Σλοβάκος τερματοφύλακας έχει ύψος 1,97, έχει γίνει πλέον διεθνής και δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η περίπτωσή του φυσικά δεν είναι απλή. Έχει συμβόλαιό έως το 2023, και ήδη 106 ματς με τη Σλόβαν, με αποτέλεσμα να κοστολογείται μίνιμουμ 1,5-2 εκατ. ευρώ. Για να μπει στο παιχνίδι παράλληλα ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να αποχωρήσει ένας εκ των Πασχαλάκη, Ρέι. Έχει ήδη τρεις έμπειρους γκολκίπερ ο ΠΑΟΚ με καλά συμβόλαια και θα πρέπει να υπάρχει αποχώρηση. Βασικός υποψήφιος είναι ο Πασχαλάκης, για τον οποίο δεν θα είναι έκπληξη να έρθει πρόταση την ερχόμενη εβδομάδα.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Από την ΑΕΚ διαψεύδονται κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του Ματίας ΑλμείδαΑπό την ΑΕΚ διαψεύδονται κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του Ματίας Αλμείδα