Sunday, September 22g-point.gr

Τζόλης: «Μου κάνει πέναλτι ο αντίπαλος σε πρώτο χρόνο»

Πέναλτι θεωρεί ότι του έγινε στη φάση του 71’, όπως δήλωσε ο Χρήστος Τζόλης. Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στην κάμερα της Nova για την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόλη:

Για το τι δεν πήγε καλά: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ο Άρης είχε μια καλή φάση με το δοκάρι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τη μπάλα, είχαμε την κατοχή, αλλά δεν κάναμε φάσεις, ούτε εμείς ούτε ο αντίπαλος. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Αλλά δεν ήταν ο τρόπος που θέλαμε να παίξουμε. Ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα, ήταν ντέρμπι και έπρεπε να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι.

Για το θέμα της συγκέντρωσης: «Σίγουρα επηρεάζει και η κουβέντα που κάνουμε όλοι μαζί αλλά δεν είναι τόσο γενικό το θέμα της συγκέντρωσης, έχει να κάνει περισσότερο με τον καθένα ξεχωριστά».

Για την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφορικά με τη διαιτησία και τη φάση με τον ίδιο πρωταγωνιστή στο 71′: «Εγώ είμαι μικρός σε ηλικία δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό για την ανακοίνωση, αλλά στη φάση αυτή που συμμετείχα σε πρώτο χρόνο μου κάνει πέναλτι ο αντίπαλος».

Για το τι είπαν πως θα άλλαζαν στο δεύτερο ημίχρονο: «Να παίξουμε από τις πτέρυγες αλλά δεν το καταφέραμε, κάναμε πολλές σέντρες και γεμίσματα».

Για τη δική του καλή πορεία ως τώρα: «Η δουλειά μου είναι να προσπαθώ το καλύτερο για την ομάδα, τα υπόλοιπα για την απόδοση μου μπορούν να τα σχολιάσουν οι προπονητές. Σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να βελτιώνεται καθημερινά και έχω πολλά πράγματα να βελτιώσω για να γίνω καλύτερος».

Διάβασε  ΠΑΟΚ:Στον Βόλο με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Γιώργος Βένης