Sunday, September 22g-point.gr

Τσόλακ: Ο Κροάτης σκέφτεται να φύγει δανεικός

Ο Αντόνιο Τσόλακ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και δεν αποδίδει με βάση τις δυνατότητές του. Ο Κροάτης σέντερ φορ φαίνεται να σκέφτεται να φύγει ως δανεικός για να βρει τον εαυτό του.

Στην υπόθεση Τσόλακ αναφέρεται η εφημερίδα Metrosport. «Στην έντονη κινητικότητα που παρατηρείται από χθες στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, εντάσσεται και το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει για δανεισμό του Τσόλακ. Μάλιστα, πλέον, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει και σύμμαχο σ’ αυτό. Ποιος είναι; Ο ίδιος ο παίκτης. Από την στιγμή που ο Κροάτης φορ έχει αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει για εκείνον χώρος να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής, καθώς αποκτήθηκε ο Μίχαελ Κρμέντσικ έχει αρχίσει να σκέφτεται πιο σοβαρά τον δανεισμό του. Εκεί είναι αλήθεια ότι ποντάρει και ο επίσημος ΠΑΟΚ για να δοθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με τον 27χρονο επιθετικό».

Ο φορ από την Κροατία έχει παίξει σε 10 ματς της Super League, αλλά έχει βρει τα δίχτυα μόλις μία φορά. Να θυμίσουμε ότι στη Ριέκα σε 90 συμμετοχές είχε βάλει 50 γκολ.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Λουτσέσκου: «Ο Κοτάρσκι ήταν φανταστικός - Πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση του Κόλεϊ»