Saturday, May 4g-point.gr

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-1…Έγκλημα και τιμωρία για τον Δικέφαλο!(video)

Ελπίδες… Ευρώπης απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες βάζουν… φωτιά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, καθώς βρίσκεται στο -3 από την τέταρτη θέση, ενώ αύριο περιμένουν και το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Στα του αγώνα, ο Αστέρας άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ, που είχε ακυρωθέν γκολ με τον Κρμέντσικ και δοκάρι με τον Ουάρντα. Στο 37’ όμως ο Σίτο πέτυχε το 1-0 και στο 54’ ο Λουίς Φερνάντεθ έγραψε το 2-0.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο 84’, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να μειώνει σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά η κεφαλιά του Κρμέντσικ στο 90’ δεν βρήκε στόχο. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Αστέρας πήρε μια μεγάλη νίκη.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι (67’ Τιλίκα), Σίτο (83’ Καπίγια / 90+2’ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (67’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63’ Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί (63’ Καγκάβα), Ουάρντα (83’ Σφιντέρσκι), Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Λάμπρου (46’ Τζόλης), Κρμέντσικ.

 

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Δικογραφία σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα σχηματίζεται στη Θεσσαλονίκη