Monday, September 23g-point.gr

Ο Ζίβκοβιτς καθάρισε τον Ολυμπιακό!(video)

Σημαντική νίκη και ψυχολογίας απέναντι στον Πρωταθλητή Ολυμπιακό πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη, κατάφερε να βγάλει και πάλι αντίδραση – όπως και κόντρα στην ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – έμεινε «ζωντανός» για τις θέσεις της Ευρώπης, αλλά το σημαντικότερο είναι πως μπόρεσε να κερδίσει σε ψυχολογία, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «συγκρότημα» του Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα δύο… δώρα που του έκανε η άμυνα των Πειραιωτών, στο δεύτερο ημίχρονο, οδηγώντας τους Θεσσαλονικείς σε μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε… ζωντανός στη «μάχη» για τις θέσεις της Ευρώπης, καθώς «έπιασε» στην 3η θέση την ΑΕΚ με 54 βαθμούς, τρεις πίσω από τον 2ο Άρη. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν τους «κίτρινους» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης (21/04). Αντίθετα, μεγάλος… χαμένος της αγωνιστικής ήταν ο Παναθηναϊκός, καθώς πλέον είναι στο -8 από τον Άρη και στο -5 από τους δύο «Δικέφαλους».

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός στο πρώτο του ματς μετά την μαθηματική εξασφάλιση του φετινού πρωταθλήματος, δεν ήταν ανταγωνιστικός, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αν και αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες στην Τούμπα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του «Δικέφαλου του Βορρά» στο δεύτερο μέρος και γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο φετινό… μαραθώνιο.

 

https://www.youtube.com/watch?v=H3e8xNwcBMI

 

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη