Sunday, September 22g-point.gr

Ο Πάμπλο Γκαρσία με πλάνο πρόκρισης και Ουάρντα αντί του Καντουρί

Οι τραυματισμοί των Ομάρ Ελ Καντουρί και Άνχελ Κρέσπο προβληματίζουν τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στερείται δύο έμπειρους παίκτες τώρα που η σεζόν τελειώνει. Ο «Δικέφαλος» του βορρά υποδέχεται αύριο την AEK και ο Γκαρσία σκέφτεται ποιος θα αντικαταστήσει τον Μαροκινό μέσο. Ο Αμρ Ουάρντα είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση, διότι θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει και στον άξονα, χώρος που κινείται ο Ελ Καντουρί, ενώ ο Χρήστος Τζόλης παίζει πιο πολύ στα άκρα και δεύτερος φορ σε 4-4-2.

Ο Αιγύπτιος, λοιπόν, είναι το φαβορί για μία θέση στην τριάδα. Δεδομένα φυσικά σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα επιστρέψει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στην κορυφή δεν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επιμείνει στον Γκαρσία.

Στα χαφ θα υπάρχουν οι Αουγκούστο, Σβαμπ. Ο Αυστριακός δεν έπαιξε πολύ με τον Παναθηναϊκό και πήρε ανάσες. Στο δεξί άκρο αντί του Λύρατζη θα επανέλθει ο Ροντρίγκο, που δεν αγωνίστηκε εναντίον του «τριφυλλιού» κι αριστερά θα είναι ο Μπάμπα. Σε ό,τι αφορά την τριάδα στην άμυνα, το ερωτηματικό είναι το εξής.

Αν θα δοθούν ανάσες στον Βιεϊρίνια και θα επανέλθει ο Ίνγκασον με τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη ή θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος αριστερό στόπερ και θα μείνει εκτός ο νεαρός Έλληνας. Ο Ίνγκασον που είχε πρόβλημα στο γόνατο ξεκουράστηκε με Άρη κι έπαιξε ελάχιστα με τον Παναθηναϊκό, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  ΠΑΟΚ:Στον Βόλο με στόχο την επιστροφή στις νίκες