Sunday, September 22g-point.gr

Κλιμάκιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφτηκε το Καυτανζόγλειο

Η συζήτηση που έγινε στις 10/6, στη Βουλή, για τον νέο αθλητικό νόμο άνοιξε με την υπερψήφιση του, το δρόμο στον ΠΑΟΚ για την μετακόμιση του στο Καυτανζόγλειο προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Το σημείο που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αυτό που αναφέρεται στα κίνητρα για την αναβάθμιση δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων από τις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες, καθώς στο νέο αθλητικό νόμο προβλέπεται να “δίδεται η δυνατότητα σε Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες να χρηματοδοτούν παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοσίου και να τις συμψηφίζουν με τα μισθώματα χρήσης τους”.

Κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα που θα ξοδέψει ο ΠΑΟΚ για βελτιωτικά έργα στο Καυτανζόγλειο, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις διεξαγωγής ευρωπαϊκών αγώνων, θα συνυπολογιστούν στο μίσθωμα για την ενοικίαση του Σταδίου.

Έτσι στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, σήμερα το πρωί, κλιμάκιο από ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επισκέφτηκε το Καυτανζόγλειο στάδιο, για να ελέγξουν τους χώρους, αλλά και να επιλέξουν τα γραφεία που θα δεσμεύσει ο ΠΑΟΚ, για τις ανάγκες της ΠΑΕ, όταν θα μετακομίσει από την Τούμπα, στα κτίρια Κ1 και Κ3. Παρών ήταν και εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, για να ελέγξει τις προδιαγραφές ασφαλείας και να συμπληρώσει στην έκθεση του τυχόν προσθηκες που επιβάλλεται να γίνουν, ώστε και η πυροσβεστική υπηρεσία να δώσε το πράσινο φως για την διεξαγωγή αγώνων στο στάδιο.Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αφού τσέκαραν τον χώρο. είπαν ότι θα επανέλθουν σύντομα με πλήρη φάκελο για όλα όσα χρειάζονται να γίνουν, πριν την επίσημη μετακόμιση της ομάδας.

G Point

Διάβασε  Η Αμερικανίδα πάουερ φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Σαμ Μπρουνέλ, εντυπωσιάζει