Friday, September 20g-point.gr

Με Ολιβέιρα και Κρέσπο αλλά χωρίς Τζόλη…η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μποέμιανς

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό κόντρα στη Μποέμιανς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Έστω και χωρίς τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος δεν συμμετείχε στην σημερινή (10/08) προπόνηση κι αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για τις τελευταίες επαφές σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Νόριτς.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του στο κομμάτι της τακτικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δείχνει στους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» όλα όσα θέλει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να έρθει η πρόκριση. Έμφαση δόθηκε επίσης στις στατικές και τις στημένες φάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά, όπως κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε ατομικό αυξημένης έντασης κι ο Ίνγκι Ίνγκασον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ενδυνάμωσης.

Την Τετάρτη (11.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ στις 12:45 ο Λουτσέσκου κι ένας εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών των «ασπρόμαυρων» θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Μποέμιανς.

Η ιρλανδική ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η συνέντευξη Τύπου της είναι προγραμματισμένη για τις 20:05.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Μετά από ένα πραγματικό «θρίλερ», ο ΠΑΟΚ επικράτησε 81-80 της Οραντέα στον πρώτο ημιτελικό των προκριματικών του BCL