Saturday, September 21g-point.gr

Η ανατριχιαστική ομιλία του Βιεϊρίνια πριν τον αγώνα! (video)

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι μετά την δεύτερη ήττα με 0-1 από την Μαρσέιγ και με 1-3 συνολικό σκορ, έμεινε εκτός συνέχειας στο UEFA Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος όμως ο Μανταντά και η αστοχία των παικτών του Λουτσέσκου, στέρησαν από την ομάδα να διεκδικήσει με καλύτερες πιθανότητες την πρόκριση.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πριν από την έναρξη του αγώνα, πραγματοποίησε ακόμη μια ανατριχιαστική ομιλία στους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως: «παίζουμε για εμάς, παίζουμε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και για τον Ομάρ. Να παίξουμε και γι’ αυτόν, ήθελε να μας βοηθήσει και δεν μπορεί».

Αναλυτικά η ομιλία του Βιεϊρίνια:

«Παιδιά, έχουμε μιλήσει πάρα πολύ αυτή την σεζόν. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο, στα προημιτελικά, το αξίζουμε να είμαστε εδώ και τώρα είναι η ώρα να τα δώσουμε όλα.

Το πιο σημαντικό είναι να τα δώσουμε όλα από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέσα το γήπεδο να μπούμε με περηφάνια, με ψηλά το κεφάλι και με αυτόν τον τρόπο θα περάσουμε.

Παίζουμε για εμάς, παίζουμε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και για τον Ομάρ. Να παίξουμε και γι’ αυτόν, ήθελε να μας βοηθήσει και δεν μπορεί. Πάμε να κερδίσουμε γι’ αυτούς τους λόγους».

Δείτε παρακάτω το video με την ομιλία του αρχηγού:

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Καντσελιέρι: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε»