Saturday, September 21g-point.gr

Ίνγκασον: Οι δηλώσεις του Ισλανδού στην κάμερα του PAOK TV

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε στην κάμερα του PAOK TV αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Μαρσέιγ, με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό να εκφράζει την πικρία του, για τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το πως θα περιέγραφε την ευρωπαϊκή πορεία:

«Αυτό το ταξίδι μας πήγε σε κάποιους φανταστικούς προορισμούς. Ήταν ένα προνόμιο να ακολουθώ την ομάδα σε αυτό το ταξίδι. Θέλαμε να πάμε ακόμα πιο μακριά. Τα δώσαμε όλα σήμερα (σ.σ. χθες) αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στα ημιτελικά. Έχουμε άλλους στόχους μπροστά μας αυτή την στιγμή και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτούς».

Για το τι έμαθαν η ομάδα και οι παίκτες από αυτή την πορεία:

«Νομίζω πως μάθαμε πολλά. Περάσαμε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές. Αντιμετωπίσαμε κάποιες καλές ομάδες και αυτό μας ανεβάζει επίπεδο. Όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες σε αυτό το επίπεδο όπως η Μαρσέιγ, καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι τόσο μακριά από αυτούς, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω για να φτάσεις στο δικό τους επίπεδο, ώστε να έχεις την ευκαιρία να φτάσεις στον τελικό».

Για το ότι έπαιξε σε ένα γεμάτο γήπεδο μετά από πολύ καιρό:

«Ήταν κάτι φανταστικό. Οι άνθρωποι ήρθαν εδώ δύο ώρες πριν από το παιχνίδι, ήταν μαζί μας μέχρι το τέλος. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε τη νίκη, αλλά είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη. Έχουμε σημαντικούς στόχους μπροστά μας και πιστεύω ότι μπορούμε να τους πετύχουμε όλοι μαζί».

 

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Με… κλειστές πόρτες το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος