Tuesday, April 30g-point.gr

ΜΜΕ: Η ΤV100 και ο FM100 κέρδισαν την μάχη στην ραδιοτηλεοπτική κάλυψη του τελικού!

Μπορεί ο τελικός του κυπέλλου να βάφτηκε πράσινος τελικά, με το …πέναλτι του Αιτόρ, αλλά σε επίπεδο ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη, τα δημοτικά μέσα έδωσαν εξετάσεις και τις πέρασαν με άριστα, στην κάλυψη με ρεπορτάζ και μεταδόσεις όλων όσων αφορούσαν την παρουσία του ΠΑΟΚ σε έναν ακόμη τελικό!

Ο FM100, μετέδωσε ραδιοφωνικά όλο τον αγώνα, με τον Γιώργο Βένη, στην μετάδοση από ΑΘήνα κ τους Βασίλη Κοντογουλίδη, Γιάννη Χατζηιωαννίδη, Γιάννη Κωστάκογλου και Περικλή Γλενταδάκη στο στούντιο του σταθμού στη Θεσσαλονίκη, με μια παραγωγή που ξεκίνησε πολύ πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Η TV100 ξεκίνησε το pre game του τελικού στις 15.00, με μια εκπομπή αφιέρωμα στο πρώτο κύπελλο του ΠΑΟΚ του 1972,συνέχισε με ρεπορτάζ και ζωντανή σύνδεση με το ΟΑΚΑ, πριν από τον αγώνα, στην εκπομπή Η ζωή το Σαββατοκύριακο, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα σε έκτακτη εκπομπή, ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης, παρουσίασε το 3ο ημίχρονο του τελικού, με πολλές συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με το ΟΑΚΑ, όπου βρίσκονταν ο Γιώργος Βένης.

Ήταν μια άψογη συνεργασία του δημοτικού ραδιοφώνου και τηλεόρασης, που κέρδισε τα εύσημα του ραδιοτηλεοπτικού κοινού, παρά την πίκρα από το άτυχο αποτέλεσμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

 

G Point

Διάβασε  Τάισον, Κουλιεράκης και Τζίμας αποθέωσαν τον Κωνσταντέλια!