Sunday, April 28g-point.gr

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Νικολάς Κουαλιάτα προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Ο 22χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 1,8 εκατ. ευρώ από τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς, έφτασε στη Θεσσαλονίκη μέσω Φρανκφούρτης. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήταν ευδιάθετος παρά το πολύωρο ταξίδι από την πατρίδα του, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο.

 

 

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν στελέχη του ΠΑΟΚ. Ο Κουαλιάτα, όπως είναι γνωστό, θα υπογράψει έως το 2026. Ο νεαρός παίκτης είχε 78 ματς, 7 γκολ και 13 ασίστ στην ομάδα του και στις πρώτες συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς δεν έκρυψε την επιθυμία να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η μεταγραφική του αναμένεται ν’ ανακοινωθεί το αργότερο έως την Τρίτη.

Ο Κουαλιάτα στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα είμαι στην ομάδα για τέσσερα χρόνια. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι μια κορυφαία ομάδα, είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Τον Ιανουάριο ο Μπότο προσέγγισε τον ατζέντη μου, από εκείνη την πρώτη επαφή ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Δεν είχα αμφιβολίες όταν έμαθα για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Πάμε ΠΑΟΚάρα».

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Προφυλακίστηκε ο «Κοκός», ηγετικό στέλεχος των χούλιγκανς του Ολυμπιακού - Συνεχίζονται οι απολογίες