Tuesday, April 30g-point.gr

Με πολλές και κομβικές απουσίες ο Αστέρας στην Τούμπα

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (23/10, 19:30), ολοκλήρωσε με προβλήματα ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει πρήξιμο στο γόνατο, ο Ντομίνγκεθ υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Ατρόμητο κι ο Ριέρα έχει ενοχλήσεις ψηλά στο μηρό.

Ο Καστάνιο από την άλλη, είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ δεν θα αγωνιστούν ούτε οι Μπερτόγλιο, Βαλιέντε, Γκαρθία. Σε όλες αυτές τις απουσίες προστίθεται ο Άλβαρες που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, όπως και ο Καρμόνα ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό από το ματς με τον Ατρόμητο.

Στα θετικά είναι ότι ο νεαρός Γιώργος Κανελλόπουλος βρίσκεται στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό, ενώ και οι… πιτσιρικάδες Προύντζος, Κωστέας που ντεμπούταραν στον αγώνα Κυπέλλου, βρίσκονται επίσης σε αυτή.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Πίτσου, Ηλ. Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

G Point

Διάβασε  Η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της ότι το Παναθηναϊκός – Άρης θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο