Wednesday, May 8g-point.gr

Σημαντικά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ, αρχικά ενόψει ΑΕΚ

Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (27/12, 19:15) για τη 10η αγωνιστική της Basket League.

Αρχικά, ο Γιώργος Καμπερίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το ματς με την Ντιζόν στη Γαλλία και ύστερα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε θλάση στους προσαγωγούς. Ο 24χρονος φόργουορντ ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα με θεραπείες και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ξανά μετά από δέκα μέρες.

Από την πλευρά του, ο Νέιτ Ρένφρο υποβλήθηκε την Παρασκευή (23/12) σε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Αμερικανός αθλητής ακολουθεί συντηρητική θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ξανά τη Δευτέρα (26/12) από τον γιατρό των «ασπρόμαυρων», Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Από εκεί και πέρα, στις απουσίες ενόψει του αγώνα με την «Ένωση» συμπεριλαμβάνεται και ο Νίκος Τσιακμάς, ο οποίος τιμωρήθηκε σήμερα (23/12) με μία αγωνιστική για τον διαπληκτισμό του με τον Τζορτζ Πάπας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει προπονήσεις μέχρι και τη Δευτέρα, με την επόμενη να είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου στο PAOK Sports Arena.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου για την απώλεια του Νίκου Τζαντζαρά