Tuesday, April 30g-point.gr

Για το διπλό στο τελευταίο ματς της χρονιάς…κόντρα στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ

Απαιτητικό παιχνίδι έχει σήμερα (27/12, 19:15) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Αυτή θα είναι η τελευταία αναμέτρηση του Δικεφάλου για το τρέχον έτος και η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θέλει να κλείσει ιδανικά μια δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά.

Το έργο των «ασπρόμαυρων» δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με τρεις απόντες. Ο Νέιτ Ρένφρο τέθηκε νοκ άουτ, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο ματς με τη Ντιζόν, ενώ ο Γιώργος Καμπερίδης έχει θλάση στους προσαγωγούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν αμφότεροι στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Νίκος Τσιακμάς, διότι τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τον διαπληκτισμό που είχε με τον Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού στο ντέρμπι στο PAOK Sports Arena.

Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για τον Δικέφαλο, ο οποίος πρέπει να ανταπεξέλθει στο ντέρμπι, όντας λαβωμένος από το παιχνίδι με τη Ντιζόν στο BCL.

Οι απουσίες έφεραν δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή των «ασπρόμαυρων», καθώς ταξίδεψαν στην Αθήνα οι Θοδωρής Κωσνταντινίδης και Στράτος Καλλιοντζής.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γιαννίκ Φράνκε, Τζέιλεν Ράιλι, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Στράτος Καλλιοντζής, Τζόρνταν Σάιμπερτ και Χρήστος Σαλούστρος.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»