Tuesday, April 30g-point.gr

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έμειναν εκτός προπόνησης του «δικεφάλου του Βορρά» για λόγους αποφόρτισης και δεν θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στα πλάνα του ούτε τον Τάισον, που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, εκτός μάχης είναι τόσο ο Νέλσον Ολιβέιρα που έκανε θεραπεία, όσο και οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα που έτρεξε κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα (28/02) μέσω προπόνησης η οποία ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο τελευταίο μέρος έγινε έξτρα πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον και Τζίμας.

G Point

Διάβασε  THIS IS TOUMPA: Φωτιά στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ!