Tuesday, April 30g-point.gr

Στη διαιτησία στάθηκε εκ νέου ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αναφορικά με τη χρήση του VAR

Η επικράτηση με 6-0 τα λέει όλα αναφορικά με το ματς κόντρα στον Ιωνικό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στη διαιτησία μετά την αναμέτρηση, θυμούμενος τις αποφάσεις στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα. Επισήμανε μάλιστα πως έχουν στερήσει βαθμούς απ’ τον ΠΑΟΚ μέσω του VAR.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, ήταν ένα καλό παιχνίδι, μπορέσαμε να σκοράρουμε είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να προχωρήσουμε η μεγαλύτερη αναστάτωση είναι από το VAR και τους διαιτητές, είπα και χθες πως είναι και δικό μας λάθος, θα μπορούσαμε να έχουμε ερμηνεύσει διαφορετικά κάποιες καταστάσεις, αλλά οι βαθμοί που έχουμε χάσει από το VAR είναι αρκετοί».

Για τον Κεντζιόρα και τον Τζίμα που σκόραραν:

«Ο Κεντζιόρα ξέραμε ότι ήρθε για να πλαισιώσει ένα γκρουπ που λογίζονται ως βασικοί. Για τον Στέφανο είμαι χαρούμενος, όπως και όλοι γιατί κατάφερε να σκοράρει. Έχει δρόμο να διανύσει, πρέπει όλοι να τον αφήσουμε ήσυχο.

Δεν ήθελα να μιλήσω για τους διαιτητές σήμερα το βράδυ, αλλά ο λόγος είναι προφανής. Σήμερα σε όλα τα γκολ που ήταν κανονικά υπήρχε έλεγχος και εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν που ήταν το VAR στην Τρίπολη ή στα Γιάννινα, υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπρεπε να μιλάμε για αυτά».

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Μήνυμα με νόημα από τον ΠΑΟΚ με αφορμή τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και την τελική ευθεία του πρωταθλήματος